WÖRWAG PHARMAWÖRWAG PHARMA – 30 ÉVE AZ EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁBAN MAGYARORSZÁGON


A Wörwag Pharma története 1965-ben egy stuttgarti patikából indult, melynek tulajdonosa, Dr. Fritz Wörwag gyógyszerész, 1971-ben alapította meg gyógyszerforgalmazó cégét. A nemzetközi terjeszkedés Magyarországon kezdődött 1993-ban, a már jól ismert milgamma® és magnerot® termékek forgalmazásával. A mai napig családi tulajdonban maradt vállalat a világ több mint 35 országában működik.


A Wörwag Pharma minden munkatársa elkötelezett aziránt, hogy a szakemberekkel szoros partnerkapcsolatot kiépítve és a betegek véleményét is meghallgatva alakítsa ki vállalati stratégiáját, hogy az igényeknek megfelelően vehessen részt a magyar egészségügy fejlesztésében.


A cég ezért is tartja fontosnak Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának támogatását, mert ez az országos rendezvénysorozat kulcsszerepet tölt be az egészségvédelem területén, és komplex megoldásokat kínál az érdeklődők és rászorulók számára. A program az állapotfelmérés mellett a különböző egészségügyi problémák megelőzéséhez is hasznos tanácsokkal látja el az érdeklődőket.

Bővebb információkért látogassa meg a https://egeszsegprogram.eu oldalt

​A Wörwag Pharma célja, hogy korszerű és minőségi készítményei mindenki számára elérhetőek legyenek. Egyik legfontosabb feladatának   az idegkárosodás (neuropátia) felismerését és szakszerű ellátását vallja.

A vállalat ennek jegyében hozta létre az Országos Neuropathia Oktató és Szűrő Központot 1998-ban, melyet további centrumok nyitásával országos hálózattá alakított. 

2016 óta nemcsak Magyarországon, de a kontinensen is egyedülálló módon az addig felnőtteket vizsgáló Neuropathia Centrumok mellett már gyermekek neuropátia szűrésére is lehetőség nyílik.

A Wörwag Pharma küldetése, hogy hatékony megoldásokat biztosítson az egészségtudatos embereknek az életmóddal összefüggő betegségek megelőzésére és kezelésére. Ily módon elősegítse az emberek egészségének megőrzését, szükség esetén helyreállítását, és hozzájáruljon az egészségtudatos magatartás kialakításához.

A vállalat olyan innovatív megoldásokat keres folyamatosan, amelyek eredményesek a különböző betegségek megelőzésében, illetve kezelésében.

A Wörwag Pharma számára mindig is fontos volt az egészségügyben dolgozók körülményeinek és eredményes munkavégzésének segítése, ezért 2020 óta különböző védőeszközök adományozásával   járul hozzá a háziorvosok, szakorvosok, gyógyszerészek és az általuk ellátott betegek védelméhez és a koronavírus elleni sikeres fellépéshez.


Wörwag Pharma – a Magyar Diabetes Társaság Aranyfokozatú Támogatója.
Wörwag Pharma – Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának
Aranyfokozatú Főtámogatója.


 WPh/PR/2023-37 Lezárás dátuma: 2023.05.02.

Wörwag Pharma Kft.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Vissza a tetejére